Handelsbetingelser

Booking

Du booker en fotografering ved at kontakte mig via min kontaktformular på min hjemmeside eller mine konti på sociale medier. Angiv gerne dine ønsker til fotografering samt dato for hvornår du ønsker, at fotograferingen skal finde sted.

Jeg kører primært i området mellem Holbæk & Roskilde, men det er også muligt at booke mig til opgaver andre steder i landet samt i udlandet. Når vi har fundet en dato og tidspunkt, vil du modtage en faktura på bookinggebyret på mail.

Betaling af denne faktura fungerer som din bookingbekræftelse.

Bookinggebyret refunderes IKKE.

Betaling ved Familie-, Mor & Barn- eller Gravidfotografering

Når du modtager din faktura, skal du være opmærksom på at der skal indbetales et bookinggebyr førend at aftalen er gældende. Bookinggebyret er altid kr. 1.000 ved almindelige fotograferinger booket på hverdage. Ved booking af fotografering lørdag, søndag og på helligedage er bookinggebyret 1.500 kr. 

Indbetaling skal ske enten via bankoverførsel:
Reg.nr. 0520 Kontonummer 703873.

Indbetaling af bookinggebyr fungerer som din bookingbekræftelse. Når indbetaling er modtaget, er dato og tid reserveret til dig.

OBS! Der medfølger IKKE digitale billedfiler ved køb af en fotosession, (medmindre andet er aftalt). Digitale filer tilkøbes efterfølgende.

Tilkøb af digitale billedfiler og print

Ekstra digitale filer, prints og produkter kan tilkøbes efter fotograferingen.

Priserne på de digitale billedfiler kan findes her på hjemmesiden under menupunktet “Priser”

Digitale billedfiler kan tilkøbes for kr. 450 pr. stk. 

Betaling ved Bryllup

BETALING

Betaling sker ved 2 rater. Første rate er et bookinggebyr på 20% af det fulde beløb, som betales ved booking. Ved betaling af bookinggebyr anses datoen for reserveret og booket til kunden. Herefter vil kunden blive faktureret de resterende 80% en måned forinden den aftalte dato for bryllupfotografering.. Betaling af 2. rate skal ske senest 5 dage forinden den booket dato. Ved indbetaling af sidste rate er beløbet derefter ikke refunderbart.

Det er kun muligt at betale via. bankoverførelse til reg. nr. 0520, kontornummer 703873. Hvis betaling sker på betalingsfristens dato, skal betaling ske via straksoverførelse.

KØRSEL

Der er inkluderet kørsel i en radius af 30 km fra fotografens bopæl i 4300 Holbæk. Herefter pålægges et kørselsgebyr på 3,55 kr. pr. kørt km. Ved kørsel uden for Sjælland aftales særskilt pris.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort til en fotografering fra 300 kr.

Gavekortet bliver fremsendt elektronisk til købers e-mail. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdato og 1 år frem. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Ved booking med gavekort er det vigtigt, at du er opmærksom på, om dit gavekort gælder til en hel fotografering, eller om dit gavekort er et tilskud hertil.

Der gælder samme betalings- og aflysningsregler som ovenstående

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart at disse er udvalgt af kunden, og kunden har modtaget de digitale filer.

For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart, at disse er sendt til bestilling. Er du ikke tilfreds med resultatet efter fotografering, er det derfor vigtigt, at du giver udtryk for dette inden udvælgelse af billeder.

Har du modtaget og downloadet/afhentet dine billeder, ses opgaven som afsluttet.

Aflysning

Aflysning eller ændring af tiden skal ske senest 1 uge før den aftalte tid. Bookinggebyret kan ikke refunderes. Ved aflysning senere end 48 timer før fotografering, er det muligt at aftale en ny tid, men der skal betales et nyt depositum.

Ved bryllup er andre regler gældende ved aflysning. Disse fremgår af bryllupskontrakten, som alle parter oplyses om.

Aflysning ved sygdom

Aflysning eller ændring af tiden skal ske senest 1 uge før den aftalte tid. Bookinggebyret kan ikke refunderes. Ved aflysning senere end 48 timer før fotografering, er det muligt at aftale en ny tid, men der skal betales et nyt depositum.

Ved aflysning fra fotografens side tilbagebetales bookinggebyret, medmindre du vælger at flytte tiden med det samme. Ved manglende betaling udsendes der en påmindelse. Hvis denne ignoreres pålægges beløbet 200 kr. i rykkergebyr.

Hvis betalingen stadig udebliver vil fakturaen videresendes til Inkasso

Levering af de færdige billeder

Jeg bestræber mig på, at dine/jeres billeder er klar til udvælgelse ca. 3-4 uger efter fotograferingen.

I modtager jeres billeder via et online galleri, hvorfra I udvælger jeres favoritter.

Billederne i galleriet er redigeret som et preview, når I ser dem.

Når I har valgt jeres favoritter, vil jeg finpudse alle detaljer, førend jeg sender det færdige resultat til dig/jer.

Ønskes der ekstra redigering end det i forvejen behandlet resultat vil det koste 250 kr. pr. billede. 

De færdigredigeret billedfiler vil blive sendt til dig/jer via mail med link til download. Herfra kan billederne downloades direkte til egen PC, mobiltelefon eller tablet.

Der leveres ingen billeder (hverken digitalt eller som print) før betaling herfor er modtaget.

Det er ikke tilladt at bruge/videresende prøvebilleder med vandmærke over. Overskrides dette, vil du blive faktureret 500 kr. pr. billede.

Følg mig på instagram