Ofte stillede spørgsmål

Når du er på fotosession med mig – Så hygger vi! Vi har det sjovt, og vi er alt andet end på fotohoot. Hos Cilie Bagger Photography er du 100% i trygge hænder. Jeg er med dig hele vejen!

Jeg lytter til dine ønsker, ligesom jeg guider dig igennem fotosessionen, og får dig til at slappe af og være DIG. For mig er det vigtigt, at dine billeder rummer en masse skøn energi, der kan mærkes igen og igen. 

For mig handler fotografering om at komme så tæt på de øjeblikke, som vi oplever til daglig med vores kære. Det kan være alt fra et kram, til en hjælpende hånd, sjov og spas gennem smil og leg.

Jeg holder primært til i Holbæk og omegn. Hvor jeg har nogle faste naturskønne områder, som jeg gør brug af.   

Jeg tilbyder fotografering i hele landet. Der påregnes kørselstillæg ved kørsel mere end 20 km fra Holbæk. 

Derudover tilbyder jeg også fotografering i eget hjem. 

Som udendørsfotograf er jeg enormt afhængig af vejret. Derfor holder jeg også nøje øje med vejrudsigten i dagene op til vores fotosession.

Som udgangspunkt ombookes fotosession ikke, hvis det blæser, støvregner eller regner let. Ved hård blæst og meget regn, kontakter jeg dig forinden med henblik på ombookning af fotograferingen. 

Alm. fotosession:

Bliver du eller dine børn syge, bedes du aflyse og melde sygdom senest 24 timer før. Ved sygdom du ombooke din tid til en ny tid. Bookinggebyr kan refunderes ikke.

Bryllup:

Ved bryllup er andre regler gældende, som fremgår af virksomhedens handelsbetingelser.

Fotograf syg:

Ved aflysning fra fotografens side tilbagebetales bookinggebyret, medmindre du vælger at ombooke tiden med det samme.

Børn er børn. Og ligesom voksne, kan de også have en dårlig dag. Det tager jeg med smil og tålmodighed.

Det er min overbevisning, at de bedste billeder med børn kommer, når jeg møder dem i deres øjenhøjde.

Det er vigtigt for mig, at børn er trygge under hele fotograferingen og i mit selskab. Derfor kunne jeg aldrig finde på, at bede dit barn om gøre noget, som dit barn ikke har lyst til. 

JA. Ja og atter ja. Det kan det godt 🙂 

Det er min erfaring, at alle brudepar’s behov er forskellige. 

Mine bryllupspakker er et udgangspunkt, men I kan altid vælge enten, at tilkøbe ekstra timer til pakkerne eller sende mig en mail med jeres ønsker til antal timer, og så vil jeg skræddersy en pakke, der matcher jeres behov.  

Jeg anbefaler altid mine gravide kunder, at booke en fotografering mellem uge 28-34. 

Det er efter min erfaring bedst at booke en nyfødtfotografering, når dit barn er mellem 2-14 dage. 

Her sover dit barn rigtig meget, hvorfor det gør det nemmere at fotografere, og rykke på fx en lille arm uden der opstår for meget bevægelse.

I modtager jeres billeder via et online galleri, hvorfra I udvælger jeres favoritter.

Billederne i galleriet er redigeret som et preview, når I ser dem. Dvs. de er ikke færdigbehandlet. 

Når I har valgt jeres favoritter, vil jeg finpudse alle detaljer, førend jeg sender det færdige resultat til dig/jer.

De færdigredigeret billedfiler vil blive sendt til dig/jer via mail med link til download. Herfra kan billederne downloades direkte til egen PC, mobiltelefon eller tablet.

Alm. fotosession:

Jeg bestræber mig på, at dine/jeres billeder er klar til udvælgelse ca. 1-3 uger efter fotograferingen.

Bryllup:

Jeg udvælger 10 billeder den første uge efter jeres bryllup, som redigeres og sendes til jer. Da der ligger et tungere arbejde i bryllupsbilleder (udvælgelses- og redigeringsmæssigt), er leveringstiden derfor også længere her. Jeg bestræber mig på at levere jeres billeder inden for 5-9 uger. 

I det tilsendte galleri, som du modtager, når du skal udvælge dine billeder, vil der altid være nogle af billederne, som er redigeret sort/hvid. 

Jeg redigerer nogle udvalgte billeder i S/H, fordi det er min faglige vurdering, at billedet egner sig bedst sådan. 

Hvis du ønsker billedet redigeret i farve, så gør mig venligst opmærksom på dette, inden du køber billederne og ikke efter. 

Gode råd til påklædning:

Tag gerne neutrale farver på.

Undgå generelt overtøj (jakker, overtræksbukser eller regntøj). Tag i stedet en varm (strik) trøje på. Til de små fungerer lag på lag. Masser af uld, inde under det tøj, som de skal fotograferes i. 

Farver der er gode til tøj:

Lyse farver, som beige, hvid, pastelfarver, varme og brunlige toner er altid en SIKKER VINDER! 

Det er de, fordi farverne er rolige og neutrale samt altid fungerer godt til alle baggrunde. Hvad end du fotograferes i en grøn skov/park eller ved stranden.

Hvis du ønsker, at jeg skal ramme de toner og farver, som du har set fra mit øvrige arbejde/redigeringstil, så er det klart min anbefaling, at du og din familie bærer neutrale farver/nuancer til fotosession, som beskrevet ovenfor.

Farver du bør UNDGÅ: Lyserøde og røde farver samt kraftige pangfarver (blå, grøn, gul samt neonfarver).

Jeg fraråder tøj med neon- eller pangfarver og tøj med synligt print, store motiver eller logoer, da det stjæler fokus fra billederne.

Sommer & Forår: Luftigt tøj, kjoler, selebukser og løse skjorter er altid et hit. Kyser til de små kan også være super sødt, hvis det blæser lidt. 

Efterår & Vinter: Tag godt med varmt tøj på. Lag på lag. Masser af uld under det tøj, som du ønsker at du eller dine børn skal fotograferes i. Ingen store jakker. Søde strikhuer til børnene. 

Inspiration: Tag et kig på min instagramkonto @ciliebaggerphotography og scrol blandt mine billeder, hvis du gerne vil blive inspireret til din næste fotosession.

Ved kørsel over 20 km. fra Holbæk tillægges et kørselstillæg på 3,55 kr. pr. kørt km.