Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ciliebagger.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Cilie Bagger Photography - Hvem er fotografen - Fotograf Holbæk

Fotografen

Mit navn er Cilie, og jeg er en kreativ sjæl og visuel formidler.

En af mine største passioner er at fotografere. Jeg elsker er at forevige livets smukke øjeblikke med mit kamera. Det kan være alt fra portrætter til billeder af arkitektur eller landskaber.

Allerede fra barnsben, elskede jeg at fotografere og forevige minder med et enkelt klik. Men det er først her i mit voksne liv, at jeg sådan rigtigt er dykket ned i fotografering og brugt utallige timer med et kamera i hånden.

Ligeså meget som jeg elsker at formidle livet gennem mit kamera, elsker jeg også at skrive.

Min drøm er at skabe et univers, hvor jeg forener mine to passioner som fotograf og skribent.

Her på ciliebagger.dk har du fri adgang til mit digitale portfolio, hvor mit arbejde med kunder vil fremgå, men jeg byder dig også velkommen til mit kreative univers på min blog, hvor jeg vil dele stort som småt – i billeder og ord.

Mine kerneværdier

Du skal føle dig godt tilpas

Der er ikke noget værre end at stå foran et kamera og en person, som du ikke har mødt før, hvis du ikke føler dig godt tilpas. Derfor går jeg meget op i at skabe en afslappet atmosfære, hvor jeg både viser og fortæller dig, hvordan du skal posere foran kameraet. Jeg er heller ikke bange for at komplimentere dig, når poseringen er i vinkel.

Du vælger dine billeder

Selvom det er mig, der er fotografen, ser du og jeg nødvendigvis ikke det samme, når vi kigger på billeder. Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du har medbestemmelse over, hvilke billeder du ønsker fremkaldt/redigeret. Det er dine billeder, og det er dig skal kigge på dem – ikke jeg.

Du er smuk, som du er

Jeg går meget op i at tage naturlige billeder. Jeg behandler derfor ikke mit materiale med overdrevet brug af retoucheringer. Vi ser ud som vi gør, og alle mennesker er i mine øjne smukke som de er, uanset om de er høje eller små, tykke eller tynde, farvede eller hvide.

Lad dig inspirere

Har du lyst til at se flere billeder, kan du følge mig på mine to instagramkonti:

@ciliebaggerphotography er henvendt til mit arbejde som fotograf. Her poster jeg billeder fra nogle af mine photoshoots, jeg deler mine tanker bag nogle af mine projekter, og så vil jeg generelt bare fremvise billeder fra mit portfolio.

@ciliebagger er min private instagramprofil, hvor jeg deler boliginspiration, mode- og rejsetips eller andre gode ideer. Det vil primært være her, jeg linker til mine blogindlæg.

Fremfor det traditionelle arkiv, som du kender fra andre blogs, vil mine blogindlæg være fordelt i den kategori, som jeg synes, de passer bedst til. Jeg har delt min blog op i fire kategorier:

Velkommen til! Jeg håber, at du har lyst til at følge med i mit fotografiske univers.