Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ciliebagger.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Photoshoot - Cilie Bagger Photography

Photoshoot

Hvilket kamera bruger jeg?

Når jeg fotograferer portrætter, landskaber, arkitektur og større begivenheder, bruger jeg altid mit Canon EOS 5D Mark IV. Kameraet er designet til at klare alle situationer, og det skyder virkelig nogle fantastiske billeder i høj kvalitet.

Hvad får du, når du bestiller et photoshoot hos mig?

Som udgangspunkt består et photoshoot med mig, af en times fotografering i studie eller på en selvvalgt location. Inden photoshoot har du og jeg naturligvis forventningsafstemt, hvilken type billeder du ønsker at få med hjem.

Mine erfaringer

Jeg har fotograferet begivenheder som konfirmation og bryllup før. Tøv derfor ikke med at booke mig, hvis du ønsker, at det skal være mig, der skal forevige din/jeres store dag.

Jeg har erfaret, at det er meget individuelt, hvilke præferencer folk har til større begivenheder, ligesom det også er meget individuelt, hvad folk skal bruge deres billeder til. Derfor finder du ikke en prisliste her på hjemmesiden.

Hvordan leveres dine billeder?

Jeg tilsender dig negativerne (de uredigerede billeder) digitalt. Du modtager et link på mail, hvorfra du kan downloade de tilsendte filer. Herefter er din opgave at udvælge de billeder, som du ønsker redigeret. Hvor mange billeder du må vælge, er noget du og jeg aftaler på forhånd.

Herefter redigerer jeg dine billeder og sender dem tilbage til dig digitalt.

Ønsker du at bestille dine billeder i print, er det også en mulighed.

Det helt rigtige format

Det kan være vidt forskelligt, hvad folk ønsker at bruges deres billeder til. Det kan være, at du skal bruge dine billeder til gave og derfor ønsker dem printet. Det kan også være, at du står og mangler billeder til din hjemmeside og ikke ønsker at bruge Stockphotos, eller at du som noget helt tredje vil bruge din billeder til at udsmykke din konto på fx Instagram eller Facebook. Derfor går jeg meget op i, at du modtager dine filer i det helt rigtige format, så du undgår pixeleret billeder.

Kontakt mig

Hvis du mener, at det skal være jeg, som skal fotografere dig eller din familie, kan du kontakte mig her eller på min mail fotograf@ciliebagger.dk. Så tager du og jeg en uforpligtende snak om dine/jeres ønsker til et eventuelt photoshoot eller begivenhed. Herefter vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.