Fotograf med øje for dig

Øjeblikke er små fotografier taget med hjertet. Dem vil jeg gerne hjælpe dig med at lave til digitale og fysiske minder. Som du kan tage frem og se på, når du gerne vil mindes den tid, som engang var.

Om mig

Jeg hedder Cilie, og jeg er personen bag Cilie Bagger Photography. Jeg lever 100% af at være familie- og bryllupsfotograf, og jeg elsker det!

Jeg bor i Holbæk, og det er også her, at jeg tilbyder de fleste af mine fotograferinger. Jeg kender en masse naturskønne områder i nærområdet, men bor du et andet sted i landet, så kommer jeg også meget gerne til dig.

Privat er jeg gift og mor til to skønne piger, og lige netop derfor véd jeg, at tiden sammen med dem vi elsker og holder af er noget af det dyrebareste, vi har. 

Det er mit ønske, at være din fortrukne fotograf. For jeg elsker at dokumentere de øjeblikke og livsbegivenheder, der betyder allermest for dig. 

Minder du altid vil mærke igen og igen

Tiden er så flygtig og dyrebar. Det ved jeg. Fordi jeg oplever det på egen krop. Når jeg ser på mine to små piger, var det jo igår, at jeg fødte dem. Sådan føles det i hvert fald. Kliché, men ikke desto mindre sandt. Derfor ved jeg også, at det er NU! Det er nu, vi lever. 

Mit navn er Cilie. Jeg er fotograf og for mig handler fotografering om at komme så tæt på den tid, som vi oplever til daglig med vores kære. Det kan være alt fra et kram til en hjælpende hånd gennem leg og latter. Jeg vil gerne dokumentere jeres øjeblikke og den kærlighed, der er imellem jer. 

Når I er på fotosession med mig – så hygger vi! Vi har det sjovt, og det er mit ønske, at vi bevæger os væk fra den traditionelle og opstillet måde at få taget billeder på. Du kan booke en indendørs fotografering i eget hjem, men der hvor jeg finder allermest inspiration er ude i naturen. Naturligt lys og smuk natur er ofte det, der kendetegner mit arbejde. Derfor er det med stor omhu, at jeg udvælger den rette lokation til jer. For det er her, jeg synes, at min kreativitet særligt kommer til udtryk i jeres billeder.

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor både du og dine børn er trygge. Derfor er jeg også med jer hele vejen! Jeg lytter til jeres ønsker, ligesom jeg guider jer igennem fotosessionen. Ofte sætter jeg en aktivitet i gang, som bringer nærværet mellem dig og dine børn i fokus. Jeres billeder skal rumme en masse skøn energi, I kan mærke igen og igen, når I ser på dem.

Hvad kan jeg tilbyde dig

BRYLLUP

Unikke bryllupsbilleder fra jeres store dag med min signaturredigering!

BØRN- OG FAMILIE

Få smukke minder sammen med dem du holder allermest af, og lad aldrig tiden være glemt.

GRAVID

En graviditet går så stærkt, og inden du får set dig om er baby født. Lad os stoppe tiden og skabe uforglemmelige minder sammen.

MOR & BARN

Moderskab er den største gave her i livet! Få dine bedste minder foreviget sammen med dit kæreste eje.

PAR

Fejr jeres kærlighed med skønne minder af jer sammen, og forær billederne i gave til hinanden eller jeres børn.

PORTRÆTFOTOGRAFERING

Ønsker du smukke portrætter af dine børn eller dig selv, så har jeg masser af ideer til, hvordan vi kommer i mål med dette.

Hvorfor vælge mig?

JEG ER MED DIG HELE VEJEN

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og i gode hænder.

PHOTOSHOOT PÅ BØRNENES PRÆMISSER

Når børn er trygge og glade, opstår magien.

MEDBESTEMMELSE

Jeg sender dig de bedste billeder fra dagens fotosession, så du kan udvælge dine favoritter!

REDIGERING

Jeg skaber en skøn billedeserie til dig med min signaturredigering.

HØJ KVALITET

Du får leveret alle dine billeder i høj kvalitet, der egner sig til både print og digitale medier.

Skal vi skabe dine minder sammen?

Følg mig på instagram