CILIE I EN NØDDESKAL

6Y3A9846

Igår skulle Martin & jeg til spilaften hos et vennepar, og det havde jeg virkelig glædet mig til, fordi det var første gang i en hel uge, at jeg skulle se andre mennesker grundet hele sidste uges migræneanfald.

Til disse spilaftener er der som regel altid alkohol involeret 😉 Men i og med at jeg potentielt set godt kan være gravid, var det ikke min plan at drikke mig fuld, men tanken om at smage én enkelt genstand var meget fristende. (Det skal lige siges, at manden laver RIGTIG gode drinks, så fristen for at smage var stor 🙈).

SKAL/SKAL IKKE

Så jeg tænkte, ej jeg prøver lige at teste… bare for sjov… jeg var nysgerrig og hvis den var positiv, havde jeg slet IKKE samvittighed til at smage. Så skulle menuen for mit vekommende kun bestå af mad, vand og cola zero hele aftenen 🙂

Inden jeg gik i bad, tissede jeg på en test, og inden længe stod jeg med et positivt test resultat. Der var både to streger, og teststregen var med farve i og ikke kun en skyggestreg! Jeg blev virkelig glad og reagerede ved at danse en lille sejrsdans ude på toilettet. Wup wup wup 💃🏽 Med 140 km/t fløj tankerne igennem hovedet på mig:

“Ej Gud! I første hug? Det kan da ikke passe”

“Jeg skal sige det til Martin!”

“Jeg skal sige det til min mor!”

“Hvordan skal jeg fortælle dem det?”

“Måske er det derfor, jeg har haft migræneanfald hele ugen?”

“H skal være storesøster!” ♥️

“Det er for FOR VILDT” 😂

Stolt og med et KÆMPE smil på læben gik jeg ud til Martin, som legede med H ude i haven. Testen havde jeg gemt op under ærmet. Jeg gik hen til ham, sagde: “Se” og gav ham den positive graviditetstest i hånden. Han kiggede på den og sagde (med det mest undrende blik): “Øhhhh okay?!” Som om det var det SIDSTE i verden, han forventede, at jeg skulle sige til ham 😂

Så blev jeg pisse sur! 😂 Hvad fanden var det dog for en reaktion! Så bliv dog glad menneske! Hvad søren bilder du dig ind? – Alt det nåede jeg heldigvis kun at tænke, inden Martin sagde: “Var der ikke noget med, at du ikke må teste før x-antal dage pga. et eller andet?”

Hmm… tænke… tænke… tænke…

NÅRH JO! Pludselig kom det hele tilbage til mig! For vi havde stået i præcis samme situation for 2 år siden, altså med en falsk positiv test.

FALSK POSTIV

Nu tænker du måske: “Hvordan kan den vise et positivt resultat uden at være positiv?” 

Forklaring følger:

Ægløsningsprøjten Otrivelle indeholder hCG. hCG er det stof som din krop danner og som skal stige meget hurtigt i starten af din graviditet. Derfor kan du ikke stole på en graviditetstest tidligst før 10 dage efter, du har taget Otrivelle og helst 14 dage, da stoffet kan være i din krop så lang tid efter.

“Fuck!” tænkte jeg 🤦🏽‍♀️  Jeg følte mig virkelig dum! PINLIGT. Tænk at jeg ikke kunne huske det. Første gang jeg/vi stod i samme situatione, blev jeg sindsygt ked af det. Jeg græd og græd og græd i Martins arme. For der var ingen på klinikken, som havde oplyst mig, at man ikke må tisse på en test før x-antal dage, da den altid ville give et positivt test svar. Så dengang var det virkelig pinligt. Der havde jeg både nået at ringe til min veninde og min mor og rigtig nok så var jeg altså ikke gravid. Det var godt nok en svær situation, og jeg følte mig som en klovn.

Igår tænkte jeg heldigvis bare: “Pyt”. Jeg prøver igen om 1,5 uge, og så gad jeg ikke tænke mere over det. Martin og jeg grinte lidt af det, og så havde vi en god historie til vores vennepar 😅

Der er så mange følelser i det her fertilitetsgame, og det er nemt at blive slået ud af kurs. Så ligesom med så meget andet her i livet, må jeg vælge mine kampe med omhu. Når det så er sagt, er det selvfølgelig nemmere sagt end gjort. For følelser og fornuft er bare to ting, der aldrig kommer til at gå legende let hånd i hånd gennem livet. Men for mig er det rart at have et udgangspunkt, jeg altid kan vende tilbage til, når tingene sortner og den ynkelige selvmedlidenhed kommer snigende som en tyv om natten og stjæler min sunde fornuft.

Tak fordi du læser med ♥️ Husk du er IKKE alene, der findes mange kvinder og mænd derude, som gennemgår det samme, som du måske gør, og står med de samme følelser som dig ♥️

Tags:

Share Post

Related Posts