Børn & Familie

For mig handler fotografering om at komme tæt på den tid, som vi oplever til daglig med vores kære

Det kan være alt fra et kram til en hjælpende hånd gennem leg, latter og en god oplevelse.

Når I er på fotosession med mig – så hygger vi! Vi har det sjovt, og det er mit ønske, at vi bevæger os væk fra den traditionelle og opstillet måde at få taget billeder på. Du kan booke en indendørs fotografering i eget hjem, men der hvor jeg finder allermest inspiration er ude i naturen. Naturligt lys og smuk natur er ofte det, der kendetegner mit arbejde. Derfor er det med stor omhu, at jeg udvælger den rette lokation til jer. For det er her, jeg synes, at min kreativitet særligt kommer til udtryk i jeres billeder.

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor både du og dine børn er trygge. Derfor er jeg også med jer hele vejen! Jeg lytter til jeres ønsker, ligesom jeg guider jer igennem fotosessionen. Ofte sætter jeg en aktivitet i gang, som bringer nærværet mellem dig og dine børn i fokus. Jeres billeder skal rumme en masse skøn energi, I kan mærke igen og igen, når I ser på dem.

 

Cilies arbejde er ren fotomagi! Min søn og jeg fik taget de fineste sensommer-billeder, der bare emmer af nærhed og kærlighed.

– Emma

Portfolio