Hvad sker der for tiden?

Kategori: Bagger Life

Mit liv pt.

Jeg lovede for lidt over en uge siden at knytte nogle ord til vores projekt, men grundet for lidt timer i døgnet, så har jeg ikke fået stykket noget sammen til dig før nu. Men her kommer det:

Jeg er startet nyt job. Første arbejdsuge er overstået, og jeg synes, at det er gået rigtig godt 🙂 Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere om det, andet end at jeg synes, at det er rigtig spændende og udfordrende (på den gode måde)! 🙂

Udover mit arbejde i hverdagene, så arbejder jeg videre i min fritid sammen med Mads på vores plakatshop, som du nok har set på enten Instagram eller Facebook 🙂

Hvem er vi?

Mads og jeg kender hinanden fra Folkeskolen, hvor vi gik i samme klasse. Vi var bedste venner, men mistede desværre kontakten til hinanden efter Folkeskolen. Den kontakt har vi fået genetableret her i vores voksne liv, og siden da har det taget fart med projekter, spændende ideer, samarbejde og kreative udfoldelser. Mads er uddannet webudvikler og grafiker, og han er fandeme dygtig! Han kan sit kram, når det kommer til opsætning af hjemmesider, grafisk designs og illustrationer 🙂 Sammen prøver vi at kombinere et univers, hvor både grafisk design og fotografi kan møde hinanden – og indtil videre synes jeg, at vi er lykkedes meget godt 🙏🏼

Hvor kommer vores inspiration fra?

Jeg er nybygger og har en kæmpe forkærlighed til indretning og interiør, og med Mads’ grafiske talent, har vi kunne smelte vores ideer sammen. Ofte har jeg købt mig fattig i plakater fra fx Desenio, og jeg har tit tænkt, at det kunne være sjovt, hvis man kunne designe sine egne. For ca. 1 år siden snakkede Mads og jeg sammen om at skabe en plakatshop. Idéerne var mange, men tiden var knap – og derfor har vi ikke fået skabt et produkt før nu. Nogle af vores designs har dog været klar i et par måneder, men personligt har vi ikke været klar til at offentliggøre noget før her i det nye år 😬

Hvilke designs kan du købe?

Vi har lavet 4 plakatserier til jer, som jeg vil vise dig et lille udsnit af her. Alle plakatserier er fremstillet i samme farvekoder, og det er et helt bevidst valg fra vores side 🙂

Monstera Duplicate

Vores Monstera plakatserie er inspireret af den meget ikoniske bloggerplante, som på en eller anden måde nok har overtaget diverse Instagram feeds de seneste par år. Det er jo også en helt vildt smuk plante, som kan vokse sig stor og pragtfuld. Bladene har vi fotograferet hjemme i mit studie, hvorefter vi har fritlagt selve motivet. Herefter har vi skabt “Monstera Duplicate” og det grafiske mønster, skal I vores univers forestille en bagved liggende blomst. Måske du ser noget andet? 🙂

Monstera Graphic

“Monstera Graphic” udspringer sig af “Monstera Duplicate,” da det er de samme farvekoder, fotografi og grundtanker, som vi arbejdede med på vores første plakat. Vores tanker bag denne serie var at skabe noget, som kunne stå sammen med “Monstera Duplicate.” Men istedet for de meget  enkel og symmetriske linjer, ville vi gerne skabe et geometrisk sammensæt af organiseret trekanter 🙂

Rose Sqaure Box

Serien “Rose Sqaure Box” opstod helt tilfældigt. Jeg havde et gammelt billede liggende af en rose, som jeg havde taget på Kokkedal Slot i sommers, da Martin & jeg besøgte slottet på vores 2 års bryllupsdag ♥️ Da vi så lavede den flisevæg i vores køkken, som jeg viste jer for nogle måneder siden, kom ideen til os helt spontant. Vi tænkte, at det kunne være sjovt at bruge nogle interiørmæssige elementer i vores plakater, så Mads var knivskarp og fik tegnet fliserne, som vi herefter kunne inddrage i plakaterne 🙂

Stjernetegnsserie

Vores stjernetegn er en plakatserie mest henvendt til børn 🙂 Det var faktisk den serie, som for alvor har fået sat skub i efterspørgslen, og som har gjort at vi har måtte rykke vores lanceringsdato til meget før end først planlagt. Det er vi naturligvis rigtig glade for 🙏🏼 De små figurer skal forestille at ligne børn, der er klædt ud som små stjernetegn, ligesom børn klæder sig ud til Fastelavn. Plakaterne vil du kunne bestille med enten navnet på stjernetegnet, men det vil også være en mulighed for dig, at bestille dem speciallavet med dit barns navn på. Vi glæder så helt vildt til at dele dem med jer 😍

Hvilke størrelser kan plakaterne bestilles i?

Vi kommer til at sælge vores plakater i to størrelser, som tingene er lige nu. Det bliver 30×40 og 50×70. Men jeg kan afsløre, at vi arbejder på at finde en mellemting mellem de to størrelser 🙂

Hvad er planen?

Lige nu bruger Mads og jeg desværre ikke så meget tid på at kreere og være kreative. Når du starter dit eget firma, er der rigtig mange formaliteter, der skal falde på plads som fx virksomhedsstiftelse, ejerforhold, revision og advokat, leverandøraftale – der skal forhandles på plads m.m. Så når alt det er på plads, kan vi forhåbentlig genoptage den sjove del og starte dér, hvor vi begyndte – nemlig med at være kreative 🤩

Er det svært at være to?

Helt ærligt, så har jeg altid været lidt af enspænder – Måske fordi jeg er enebarn (jeg ved det ikke) 🤷🏽‍♀️ Men i så fald, har det altid været lidt af en udfordring for mig at indgå i et fællesskab. Men jeg synes virkelig, at jeg er vokset med opgaven her i mit voksne liv og særligt efter min tid hos Rigspolitiet, har jeg fundet mig endnu mere til rette i større fællesskaber og samarbejder. Jeg kunne ikke undvære Mads i det her projekt. Det er vores barn og vores drøm 💫 Kommer han imorgen og siger, at han ikke vil mere – så stopper jeg også. Vi komplimenterer hinanden så godt, og de kompetencer jeg har, har han ikke og omvendt! Det gør det SÅ meget nemmere at være sammen om et fælles projekt, fordi vi kan trække på hinandens færdigheder og samtidige bidrage på hver vores måde. Men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at der ikke er udfordringer i sådan et samarbejde. Især nu, hvor det hele spidser til, og vi snart skal være klar med et færdigt produkt til dig 🙂 Men vi er gode til at tale om det, det er jo ligesom et ‘parforhold’, der skal plejes og kanterne skal slibes til ☺️

Hvornår lancerer vi vores webshop?

Vi forventer at gå live med webshoppen til Marts. Helt præcist, hvornår kan vi desværre  ikke sige for meget om på nuværende tidspunkt. Vi vil helt sikkert offentliggøre en dato, når vi kommer tættere på 🙂 Både Mads og jeg håber, at du vil tage rigtig godt imod vores arbejde og måske købe en plakat eller to? 😉 Vi har lagt rigtig mange mandetimer i det, og der er intet i vores designs, som er overladt til tilfældighederne.

Du kan følge os her på Instagram @baggerogslivsgaard eller på Facebook Bagger & Slivsgaard. Vi vil blive super glade, hvis du har lyst til at følge med i vores udvikling ved og give vores side(r) et følg og like med på vejen 👍🏼♥️ Til dig der allerede følger med, tusind tak 🙏🏼 Det har været helt overvældende med al den positive respons, der har været på vores plakater. Skriv endelig til os, hvid du har nogle spørgsmål 🙂

Rigtig god søndag 💫

Kærlig Hilsen

ciliebagger-logo-06

Kommentar