Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ciliebagger.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Bagger's køkken & bad - Cilie Bagger Photography

Bagger’s køkken & bad

Kategori: Bagger Home

Lang tid siden

Det er over ét år siden, at jeg sidst har skrevet noget på min blog, grundet en svær graviditet og manglende overskud. Mén nu hvor tiden bliver tilbragt meget indendørs, er det en oplagt mulighed for mig at være kreativ (hvilket jeg elsker 🙂 ), og måske få sparket lidt liv i bloggen igen.

Som nogle af jer nok har set eller læst, kontaktede HTH mig for noget tid siden og spurgte, om jeg kunne være interesseret i at medvirke i et interview til deres nye projekt ‘kundehistorier’. Det takkede jeg pænt ja til, og hvis du ikke har læst det, kan du læse det lige her 🙂

Efter mit interview er der nogen spørgsmål, der går igen – og derfor tænkte jeg, at det kunne være smart at samle de mest stillede spørgsmål i et lille blogindlæg 🙂

Bordpladen i køkkenet

Der er en del af jer, der spørger mig, hvor meget vedligeholdelse der kommer med sådan en træbordplade, og hvor sart den er?

6y3a9258

Der er ingen tvivl om, at når du vælger en levende bordplade, så vil den uden tvivl få patina med tiden. Især hvis du ikke holder den. Vi (læs: Martin) sliber og behandler bordpladen én gang årligt med hvidpigmenteret olie fra HTH, og her på andet år står den stadig rigtig flot 🙂 Pletter sætter sig nemt, men fjernes også nemt, hvis du husker at tørre af efter en tur i køkkenet. Rødvin kan godt spildes, men det må ikke få lov til at trænge igennem, ellers har du en plet for livet 🙁

6y3a9299

For at undgå pletter har vi fx købt en granitplade, som ligger ved siden af vasken. Her kan vi stille alt vores brugte og våde service, så vi undgår ringmærker mv.

Hvor er jeres barstole fra?

Vores barstole under køkkenøen er fra HAY og i farven hvid.

Hvad hedder bordpladen på badeværelserne?

Bordpladen på begge badeværelser er fra mærket KUMA, og den hedder KUMA Graphalit m. glass – Glass mørk grå. Materialet er helstøbt perlemor med muslingeskaller, som giver en glitterende og funklende effekt 🙂

6y3a9198

Er den nem at holde?

Som jeg har skrevet på et tidligere post, så var vi 100% enige om, at den bordpladen vi valgte til badeværelset, skulle gå igen på begge badeværelser, for at undgå stilforvirring.

Vi kom fra en lejlighed, hvor vi også havde HTH elementer, og her var bordpladen hvid (både i køkken & på badeværelse). Personligt synes jeg, at det er virkelig flot med hvide overflader, men jeg synes også, at man ser ALT på det. Jeg følte virkelig, at jeg kunne gøre rent hver dag. Jeg kunne se, hvordan støvet lagde sig som en hinde henover fladen, ligesom jeg også kunne se afmærkninger af krus og diverse ret hurtigt. Så da vi skulle vælge bordplader til huset, var vi i hvert fald enige om, at de ikke skulle være hvide! Jeg føler virkelig ikke, at jeg behøver at gøre bordpladen ren hver dag nu, for den mørke farve er bare ikke ligeså modtagelig som en hvide.

Så bliver jeg tit spurgt, hvad jeg bruger til at rengøre bordpladerne? Det gør jeg med et rengøringskit fra KUMA, hvori der ligger fire forskellige produkter, som fulgte med da vi fik bordpladerne monteret 🙂

Hvor er jeres spejle fra?

6y3a9122

Sidst men ikke mindst, er det mest stillede spørgsmål, hvor vores spejle er fra. De er også fra HAY. Vi har købt dem i den store størrelse: 70Ø og i farven Antracite 🙂

Er der andet, som du måske mangler svar på, så spørg mig endelig! Jeg svarer med glæde 🙂

Rigtig god fredag & weekend til jer allesammen 🙂

Kærlig Hilsen

ciliebagger-logo-06

Kommentar