Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ciliebagger.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Blog - Bagger's Univers - Cilie Bagger Photography

Hej og velkommen til  Bagger’s Univers


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/ciliebagger.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Mit navn er Cilie, og jeg er helt vild med at fotografere. Udover at tage billeder, elsker jeg ligesom de fleste andre kvinder mode, smykker, planter, interiør osv.

Min motivation for at blogge udspringer primært af min store kærlighed for boligindretning og interiør.

I december 2017 overtog min mand og jeg nøglerne til vores nybygget hus, og siden hen er min kærlighed til indretning og interiør vokset.

Jeg elsker, når andre tør dele ud af sit liv og være inspirationskilde for andre mennesker.

Med mine erfaringer som nybygger og passion for fotografi, ser jeg ingen anden mulighed end at springe ud i det og dele stort som småt – i billeder og ord.

Jeg har ikke opskriften på, hvordan den perfekte nybygger er – og de valg, som min mand og jeg har truffet i byggeprocessen, er ikke nødvendigvis de rigtige valg. Men det er valg, som vi begge har lært rigtig meget af, og som jeg gerne vil dele med andre nybyggere eller dig, som blot deler den samme interesse.

Men bare rolig, det hele kommer ikke til at handle om livet som nybygger. På min blog finder du også modeinspiration, små tips og tricks og billeder fra mine rejser, ligesom jeg deler de tanker, jeg gør mig til forskellige photoshoots eller projekter.

STAY TUNED: IT WILL BE AWSOME!

ciliebagger-logo-06